Интересно

Animal Planet




Анимал Планет на живо е канал насочен към животните и тяхната среда на живот, заглавието си подсказва,че има качествени предавания. Той е подходящ както за малки така и за големи, стига те да са любители на животните.Animal Planet е името на излъчван по целия свят телевизионен канал, чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията Discovery Communications. На 1 септември 2007г. стартира и в HD-формат. Характеристика:
Animal Planet е създадена на 1 октомври 1996 г. Animal Planet online е световен телевизионен канал, част от Discovery Networks. Animal Planet е единственият канал у нас, който показва истински истории от животинския свят. Динамиката и характерните особености на различните животни са пресъздадени чрез богата гама от жанрове. Историите разказват както за дивите животни, така и за домашни любимци. Основната аудитория на предаванията на канала са зрители на възраст между 20 и 60 години. Animal Planet се излъчва у нас с български субтитри и българско аудио, в зависимост от кабелният оператор.

Официален сайт : animal.discovery.com

Гледане на живо - ТУК
 
Нито една от телевизиите в този сайт не се излъчва от него, стриймовете и публикациите в него се разпространяват безплатно в интернет в други сайтове за Online TV