Интересно

Super 7 Online

Super 7 е първата детска телевизия в България, която излъчва само и единствено съдържание, озвучено на български език. Програмата на детския канал се подбира така, че да задоволи нуждите и интересите на деца от различни възрастови групи - от 3 до 12 - 14 години.


Super 7 предлага голямо разнообразие от теми и жанрове, планирани в съответствие с аудиторията и в съответствие със специфичните времеви слотове при различните възрастови групи. По-малките деца могат да се забавляват с детски филми, забавни предавания и качествена анимация, съобразена с психологическите и визуални възприятията на децата от 3 до 7 години. За по-големите деца Super 7 предоставя игрални филми с образователно-развлекателен характер. А вечер, когато семейството е в къщи, детският канал предлага приятни и забавни реалити формати, подходящи както за децата, така и за родителите.


Предоставяйки разнообразно съдържание, подходящо за по-широк възрастов диапазон, Super 7 следва най-новите световни тенденции в организирането и излъчването на детска телевизия. С грижа към децата Super 7 се развива в най-новият жанр в телевизията за деца - т.нар. образователно развлечение /от забавление и обучение/.


Оформени са 5 времеви слота, като са разпределени във времето така, че да обхващат различни таргет групи в детската възраст, както и семействата като цяло.


• 6 - 10 ч. - деца в предучилищна възраст - 3 - 7 г. - момчета - момичета
• 10 - 14 ч. - програма подходяща за всички деца
• 14 - 16 ч. - деца в предучилищна възраст - 3 - 7 г. - момчета - момичета
• 16 - 21 ч.- деца 7+ - до тийн възраст - 14 +
• 21 - .... ч. - програма, подходяща за семейството.



Super 7 се излъчва без прекъсване от понеделник до неделя.


Super 7 е собственост на TV7 и се управлява от TV 7 JSC.
 
Нито една от телевизиите в този сайт не се излъчва от него, стриймовете и публикациите в него се разпространяват безплатно в интернет в други сайтове за Online TV