Интересно

TV7 на живо

TV7 е национална телевизионна мрежа, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари 2010 г. програмата на TV7 се разпространява в цяла България по кабел и сателит, а зрителите в 58-те най-големи български града имат свободен ефирен достъп до нея. Излъчваната 24-часова програма е изцяло цифровизирана и е с изключително високо техническо качество.
Съдържанието на TV7 е насочено към най-широка национална аудитория, и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, вкл. собствени български сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. От март 2012 TV7 излъчва програмата си във формат 16х9.
През юни 2007 е регистриран детският телевизионен канал Super 7 - първият български телевизионен канал, излъчващ програми, предназначени за деца и юноши.
От лятото на 2012 към групата канали се присъединява и телевизия BBT. През декември 2012 BBT подписа споразумение за партньорство и консултации с Turner Broadcasting, компанията-майка на CNN International. Новинарският канал News7, който ще използва наземните и сателитни честоти на BBT, ще стартира в първата половина на 2013 и цели да е първата ефирна 24-часова новинарска телевизия в HD формат. От ноември 2012 групата канали TV7, Super 7 и BBT е собственост на британския инвестиционен фонд Alegro Capital. Alegro Capital е международна компания за инвестиционно банкиране, фокусирана върху телекомуникации, медии и нови технологии. Alegro Capital има опит в сливания, преструктурирания, придобивания, големи продажби на компании и други стратегически сделки. Каналът е насочен предимно към по възрастната аудитория зрители, като е запазила и канал специално за децата и подрастващите.

Гледайте на живо - от този ЛИНК
Или от ТУК
Официален сайт - TV7.bg
 
Нито една от телевизиите в този сайт не се излъчва от него, стриймовете и публикациите в него се разпространяват безплатно в интернет в други сайтове за Online TV